Normes 2011

El Centre Esportiu i Cultural Antella, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Antella i la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana (FTCV), organitza el 22é Triatló Antella 2011. La participació en el Triatló Antella està oberta a esportistes de qualsevol nacionalitat, federats o no, i nascuts en 1994 o abans. Cada participant participa en cada prova de manera individual, baix la seua responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física i domini tècnic suficient per afrontar-la i acabar-la. El participant està obligat a respectar el medi ambient durant la competició, no abandonant ni tirant objectes, ni actuant de forma agressiva amb l’entorn.
Anul·lacions
Davant inclemències climatològiques o de causa major que impossibiliten la celebració de la prova d’acord amb el programa previst, l’organització durà a terme una altra competició amb l’acord dels oficials de FTCV. En cap cas es proposarà una altra data. Exemples: Anulació del tram de natació: Duatló. Anulació del tram de ciclisme: Aquatló. Anulació del tram natació i ciclisme : carrera a peu.

Inscripcions Triatló Antella 2011

Límit: 408 participants.
Terminis d'inscripció per modalitats:


1. De l’1 de desembre de 2010 a 1 d’abril de 2011.
Federats en Triatló. Places.:100. Inscripció conjunta del circuit NDS 2011. Preu 29€.

2. De l’1 al 30 de Maig de 2011.

Federats en Triatló. Places.:100. Participar i finalitzar en alguna d’aquestes dues proves: Duatló Suheca o Triatló Elx. Preu 32€.

3. Del 6 al 15 de Juny de 2011.
Federats en Triatló. Places.: 75. Participar i finalitzar en alguna d’aquestes tres proves: Duatló Suheca, Triatló Elx i Irontour la Vila. Preu 32€.

4. Del 15 al 30 de Juny de 2011.
Federats en Triatló. Haver participat al Triatló Antella 2010. (s’entén ací tot aquell/a participant que, al menys va començar la prova.) Places: 100. Preu.: 32€

5. De l’1 al 20 de juliol de 2011.
Federats en triatló. Places: Restants. Preu: 32€. En cas de donar-se de baixa no es tornarà la inscripció.

6. Del 20 al 21 de juliol de 2011.
No federats. Places: Restants. Preu: 44€ (32€ d’inscripció i 12€ de llicencia d’un dia) En cas de donar-se de baixa no es tornarà el preu d’inscripció.

PROCEDIMENT PER LA INSCRIPCIO:
• Per tal de formalitzar la inscripció al 22é Triatló Antella 2011 és obligatori enviar un correu a antellatriatlo@hotmail.es. enviant: Nom. D.N.I. Club. Tel. de contacte.
El criteri de selecció de triatletes serà l’estricte ordre d’enviament de sol·licituds enregistrades a la direcció de correu abans especificada. Les sol·licituds enregistrades fora de termini no seran estimades, com tampoc les inscripcions conjuntes.
• L’organització revisarà que cadascun dels/ de les triatletes acompleix els requisits per al seu termini d’inscripció específic. Una vegada revisades totes les sol·licituds, es publicarà un llistat dels/ de les triatletes admesos/admeses. Així mateix, se’ls comunicarà el Nº de
compte per a formalitzar la inscripció definitiva.


• Les 4 primeres categories disposaran fins al 30 de Juny de 2011 per a fer l’ingrés de la seua inscripció. A partir d’aquesta data, l’organització disposarà lliurement de la seua plaça per a assignar-la a la resta de modalitats d’inscripció. Tanmateix, si no es cobreix el
número d’inscrits a una modalitat, les places restants seran assignades a la modalitat següent. • Informació i contacte tel.962 595 064 de 9:00h. a 12:00h. de dilluns a dijous ( Jaume Noguera )
www.cecantella.com .
• Després de tancar-se les inscripcions es pot inscriure a la llista d’espera. El llistat definitiu es publicarà el 22 de juliol de 2011 a www.triatlocv.org .